Te Deum

Semesteret er i gang og Ensemble 96 og Henrik Ødegaard inviterer til konsert søndag 18. august 2024, med «Te Deum and five poems and a hymn by Jon Fosse». 200,- NOK i døra, Vipps eller kontant.

Lik, invitér og legge gjerne konserten inn i kalenderen din via Facebook her.

I oktober 2020 ble «Te Deum and five poems and a hymn by Jon Fosse» urframført i Tønsberg domkirke. Det var i seg selv et lite under: Pandemien var inne i sin «andre bølge», og uka etter konserten ble igjen sterke inngripende tiltak satt in over hele Norge. Og så ble det stille i konsertlivet en lang stund. Men minnet om denne konserten levde videre hos oss involverte, og etterhvert begynte vi å arbeide mot en CD-innspilling av verket. Og det skal nå skje, på plateselskapet Grappa, i slutten av august 2024!

Kammerkoret Ensemble 96 kommer til Norsjøtunet i Sauherad for å ha en siste øvingshelg med finpuss før opptakene, og da inviterer vi like godt til en konsert med denne musikken i Sauherad kirke søndag 18. august kl. 16:30 (merk tidspunktet!).

Foruten koret, som dirigeres av Nina T. Karlsen, medvirker to sangsolister, Ditte M. Bræin (sopran), og Eirik Krokfjord (baryton), samt organisten Otto Christian Odland. I tillegg ikke mindre enn fire waldhornsolister: Lena Wiis, Benedicte Elnes, Marie Solum Gran og Nikolai Heuer.

Musikken er komponert med den oldkirkelige hymnen «Te Deum» som omdreiningspunkt, men i tillegg synger solistene tekster av nobelprisaktuelle Jon Fosse. Programmet tar omtrent 50 minutter.

Velkommen!

Medvirkende:

Kammerkoret Ensemble 96
Lena Wiis, Benedicte Elnes, Marie Solum Gran og Nikolai Heuer (waldhorn)
Ditte Marie Bræin (sopran)
Eirik Krokfjord (baryton)
Dirigent: Nina T. Karlsen

Konserten er støttet av Norsk komponistforening